Pàgines

divendres, d’octubre 12, 2007

Influències

Estic contenta que després d'uns anys d'anar parlant a diferents professionals sobre la importància de tenir un bloc per donar a conèixer la seva obra i el seu entorn de treball, n'hi hagi que ja ho comencin a fer.

Es tracta d'un despatx d'arquitectura, Archikubik, i d'una il.lustradora de contes infantils, Cecilia Rébora.

No és fàcil decidir que és publica i com, amb quin estil, si es tracta d'una empresa, mirar qui serà la persona encarregada d'actualizar-ho, si és una empresa d'aquí decidir amb quin idioma publicar,... Són moltes les decisions que s'han de prendre abans de començar. A més de tenir una certa constància en les actualitzacions.

Per això felicit als professionals i a les empreses que sense ser directament del sector d'Internet i/o de la comunicació han optat per aquesta forma de donar-se a conèixer i de passada ens eduquen ens sectors ben interessants.

2 comentaris:

ARCHIKUBIK ha dit...

gràcies Bel per les teves lliçons per fer-nos entendre la força d'aquesta eina per poder donar a conèixer la nostre feina arreu del món, i una bona mostra és des d'on t'escric en aquest moments, Méxic, on ens han combidat donar dues conferències, segur que sense l'eina d'internet seria molt difícil que la nostre feina i l'interès per conèixer el que fem no arribaria tan lluny.

Bel ha dit...

Si es fa bé es té l'oportunitat de conèixer gent que mai t'haguessis imaginat que podries arribar a conèixer. Això és la potència de la xarxa. No cal tenir moltes visites, sino les desitjades.