Pàgines

diumenge, de maig 10, 2009

Cursos i ponències sobre identitat i reputació digital

Després d'anys d'investigar i actuar online toca sortir a l'escenari físic i continuar online.

La Xarxa Infojove organitza el curs "Treball amb joves en la ciudadania digital" que s'impartirà online del 19 de maig al 30 de juny. Dia 18 de juny és la presentació presencial. Jo en aquest curs impartiré el mòdul sobre Identitat Digital. Aquest any, a diferència dels anteriors, a més de parlar de la construcció de la identitat i del rastre que es deixa en cada interacció, m'interessa també introduir el tema de l'anonimat. La inscripció és oberta.

La Pompeu Fabra organitza el curs "Gestió de la reputació Corporativa", dirigit per Neus Arqués. El curs es durà a terme de dia 6 a dia 10 de juliol a Barcelona. En aquest curs jo impartiré els mòduls de reputació i web 2.0 y xarxes socials. Altres autores del llibre "Visibilidad, cómo gestionar la reputación en Internet", també hi intervindran. La inscripció és oberta.

Divendres passat vaig tenir l'oportunitat de presentar a Cáceres, en el marc del Congrés Eri@ els projectes, realitzats a l'IBIT, Central de Mitjans Locals, i l'exposició Identitat Digital, qui ets tu, a Internet?. La presentació estava emmarcada a la secció "People" en el congrés que en aquest any tenia com a lema "Fostering regional creativity and innovation". Càceres és espectacular, els camps dels voltants són relaxants, i la ciutat bullia amb el festival del Womad. La gent de la Xarxa Eris@ és molt hospitalària, i crec que poden sortir sinergies per promoure nous projectes en comú.