Pàgines

dijous, de novembre 03, 2005

La utopia és l'incentiu que millora la realitat

Moltes vegades els que ens dedicam a feines innovadores ens hem d'automotivar.
Quan sembla que és difícil creure en un projecte perquè sembla utòpic, a part de pensar que Internet pot ajudar a canviar les regles del joc, aquesta frase pot fer arribar un bri d'aire fresc, per aconseguir un poc d'energia i força, necessària per continuar.

"La utopia és l'incentiu que millora la realitat".

La frase és d'un poeta. Un home gran amb cabells i barba blanca. Els últims anys tenia una paradeta al mercat de Santa Llúcia, darrera la catedral, molt a prop del museu que es troba al carrer estret mirant de la plaça cap a la catedral, a la part esquerra. Alguna vegada també l'havia vist per la Universitat Autònoma de Barcelona. Abans d'Internet, jo li solia comprar postals de Nadal. Cada postal anava il.lustrada i amb una frase o poema. En comprava vàries i les anava enviant als meus amics. Esper algun dia recuperar aquest costum.

La postal amb el lema "La utopia és l'incentiu que millora la realitat" anava il.lustrada amb un aucell que prenia el vol envers a un cel blau, obert, lliure, immens, ple d'horitzons i d'oportunitats. ;-)

3 comentaris:

Roberto Iza Valdés ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

If you would just take your time to know your way around, you could discover

Roberto Iza Valdés ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.