Pàgines

divendres, de novembre 04, 2005

La meitat de campanyes on line tenen en compte el màrqueting boca-orella

Via BarcelonaNetActiva

Un estudi d'eMarketer descobreix els secrets del màrqueting boca-orella a Internet, un camp d'estudi més desconegut que els anuncis on line però també molt important. EMarketer conclou que aproximadament la meitat de les campanyes de màrqueting a la Xarxa s'endeguen mitjançant el boca-orella o una campanya viral, i que aquest nombre creixerà.


L'estudi, basat en el mostreig de dades i entrevistes amb experts de màrqueting ha estat desenvolupat per eMarketer en col·laboració amb la Word of Mouth Marketing Association (WOMMA). Segons la consultora McKinsey gairebé dos terços de l'activitat econòmica als Estats Units està influïda pel boca-orella.

Altres estudis també coincideixen en què els nord-americans estan més predisposats a recórrer a la familia, amics i altres "experts" personals que a fer servir els mitjans de comunicació tradicionals per aconseguir informació sobre productes i serveis. Al Regne Unit, un estudi de Mediaedge indica que tres quarts dels consumidors també fan cas de les recomanacions dels amics.

1 comentari:

Anònim ha dit...

¡Por fin alguien que no dice "boca-boca"!