Pàgines

dimarts, de desembre 13, 2005

Caso práctico turismo: transformación de contenidos de información turística a metadatos semánticos para mejorar su distribución.

Aquest és el títol de la presentació que he de fer dimarts en el marc del projecte A MEDIDA. Serà simultàneament a Palma, Barcelona i Madrid.
Treballar a l'IBIT significa innovar per millorar l'estructuració i difusió de la informació. I difondre aquestes innovacions. El tema de la Web Semàntica per millorar les cerques i fer-les més intel.ligents encara està en mans dels tècnics i dels projectes d'innovació tecnològica, però no està malament anar-se documentant per quant el seu ús es democratitzi, i saber quin valor aportarà a la informació digital.
La part de transformacions de continguts a metadades semàntiques només és una petita part del projecte A MEDIDA. La part gran el que fa es transformar continguts a diferents formats per a ser distribuïts en diferents suports: web, pdf, llibre, llibre parlat, dvd,...

Si algú li interessa pot consultar el programa de la jornada A MEDIDA en la qual es presentarà tot el plantejament del projecte i l'eina desenvolupada.