Pàgines

dimarts, de febrer 26, 2008

El maniquí Josomid, en Pau i jo a IB3 amb Joan Monse

Avui hem anat a IB3 al programa "Tal com som", presentat per Joan Monse, a explicar aquest experiment social, sobre en Josomid que estam duent a terme. No hem pogut explicar gran cosa, només que és un experiment social i que a darrera hi ha l'Obra Social Sa Nostra i la Fundació IBIT, on faig feina. Aviat les institucions implicades presentaran de forma oficial el projecte.

Per dur a terme aquest projecte cultural ens vam trobar un problema, que vos explicarem més endavant, i la solució, com ha explicat en Pau de Cortex va ser el maniquí Josomid.

En Josomid vol ser més que un simple maniquí. Podeu seguir la seva història al seu bloc, des d'on podeu arribar al seu fotolog, al seu youtube, al seu twitter, al seu orkut,...

5 comentaris:

Núria ha dit...

Ei, vaig trobar-me un comentari del josomid al post Blogs de persones que han estat en situació de sense sostre i vaig quedar molt intrigada!

Bé, ja ens ho aniràs explicant... :-)

El veí de dalt ha dit...

Pobre Josomid, deu tenir tant a explicar...

Bel ha dit...

Si haviat explicarem el perquè de tot plegat. De moment en Josomid segueix construint la seva pròpia identitat i relexionant sobre la identitat digital.

En Josomid es va sentir totalment identificat amb el missatge que vas publicar al teu bloc.
:-)

ComuniSfera ha dit...

mas que explicarse, creo que tendrá que seguir mostrándose como es y como se va transformando por estas interacciones

Anònim ha dit...

Jo l'unic que pens den Josomid es que es un projecte, no es res real nomes es el projecte per fer canviar a la gent de la xarxa o alguna cosa aixi.

be,, ja ho vorem al final :)