Pàgines

dilluns, de setembre 29, 2008

De tour per l'estat espanyol

  • Dimarts 23 de septembre. Taller d'Indentitat Digital als Encuentros de Cabueñes, Gijón. Joves i formadors de joves van prendre consciència que és important gestionar bé la identitat digital per tenir una "visió" de la imatge digital que desprenem i de la reputació que ens dibuixam.
  • Divendres 26 de septembre. L'estudi que vam presentar fa prop d'un any sobre quina informació busquen per Internet els turistes que visiten les Illes Balears encara era prou interessant com perquè l'acceptassin per publicar i presentar al TURITEC 2008, a Marbella, Màlaga.
  • Diumenge 28 de septembre. Els organitzadors del Podcamp Barcelona van convidar en Josomid a explicar la seva experiència. En Josomid va delegar en mi tal tasca i em vaig plantar al El Masnou dissabte i diumenge al Podcamp Barcelona.
  • De dijous a dissabe 9-11 octubre, toca anar a Urbanlabs a Cornellà, també a presentar el projecte de l'exposició d'identitat digital i de l'experiència i exemple de la gestió de la Identitat d'en Josomid.
  • Divendres dia 24 d'octubre serà el torn de la Conferència La gestió de la identitat digital: comunicació i cultura a les trobades de l'euroregió a Es Baluard, Palma, Mallorca.
I al novembre també hi haurà més trobades a Palma i a Menorca i el desembre a Eivissa.

El millor de tot no és el que jo pugui presentar, el millor és que la majoria de coses van començar gràcies a la visibilitat petita però focalitzada d'aquest bloc , però encara és millor la gent que em vaig trobant en aquests llocs, gent interessant amb projectes interessants, meam si poc a poc ho puc anar compartint.

PD: Gràcies Marga Castells i Josomid per animar-me a participar amb vosaltres per divulgar el concepte d'Identitat Digital. I a l'Obra Social Sa Nostra i a la Fundació IBIT per creure en la divulgació d'aquest concepte.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Bel! Feia molt que no te visitava. Avui en el teu bloc he trobat moltes referències al projecte Identitat digital -i a la meva persona (potser massa i tot jejeje)- gràcies pel tracking que fas del projecte, i el ressó que per suposat li dones en un àmbit més internacional ja que tens lectors de per tot el món.

Meam si algú s'animarà a convidar en Josomid a anar fins la seva terra, ara que el projecte pareix que s'acaba per aquí a les Illes, després de la itinerància d'Eivissa (del 22 de desembre de 2008 al 31 de gener del 2009).

Esper que algú li faci una bona oferta de feina a en Josomid ja que després d'un any fent de blocaire i divulgador de la web 2.0. Trob que ell té moltes coses que aportar sobre el tema de la identitat digital, no te sembla?

Besades! Margalida Castells

Anònim ha dit...

Hola Marga,
en Josomid té molt que contar a molta gent, i ho fa de forma molt fàcil.
De cada vegada és més important prendre consciència que tot el que feim a la xarxa ens retrata i bona part hi queda per sempre.