Pàgines

dijous, de juliol 09, 2009

Acabant - Començant

Any intens. Canvis a l'IBIT. Ja els contaré més endavant.
Docència acabada:
Per començar:
  • Vacances. Aquest estiu no sortim d'Europa. La tònica passada era visitar Àfrica, Amèrica i Àssia, però aquest any ens quedam a Europa i feim el viatget més petit.
  • Per ser blogger i twittejar m'han convidat a un esdeveniment que no se m'hagués ocorregut anar-hi. Ja veureu quina sorpresa. Sorpresa la meva quan em van convidar. Utilitzaré aquest bloc per contar-ho encara que surti del tema habitual, però serà la llicència que em permetré per vacances.
  • A preparar el curs de Cabueñes, sobre identitat digital, amb na Marga Castells.
  • Decidir si faig el doctorat. Els de la UOC m'han comunicat que m'he d'inscriure abans de juny de 2010 si no vull perdre l'oportunitat, ja que amb el canvi de pla perdria els cursos de doctorat. Per tant, necessit un director o directora de tesi. El tema que m'interessa, és la identitat i la reputació a Internet lligat amb la transferència de coneixement en un context de la societat del coneixement. Algú s'anima a dirigir-me? Promet ser bona alumne i no donar molts de mals de caps ;-)
Seguint:
  • A l'IBIT que hi ha moltes novetats i molta feina per fer per a gestionar-les bé.