Pàgines

dijous, de gener 29, 2009

Què més vull fer?


Imaginar


"La millor forma de predir el futur és inventat-lo", deia Allan Kay.
Sé el que no m'agrada del present i vull inventar-me com vull viure en el futur.

Simplificar

El món és complex. El govern és complex. Les empreses són complexes. El que imagin i el que m'invent és complex. Vull simplificar els processos per tenir més oportunitats que funcionin de forma més eficient.

Intervenir

No només m'afecten les accions que passen on visc, també on treball i també on hi tenc interessos. Vull poder intervenir, sigui participant i votant a llocs on no sempre hi som físicament. M'agradaria que es repensàs la forma de votar de forma que poguéssim intervenir en els projectes que es fan i els que es deixen de fer, no només on vivim, sino també on estudiam o on hem viscut o potser on en algun dia viurem. Vull pensar com seria aquest procés i com es podria construir l'eina que ho facilitàs.

Decidir

En un món complex les decisions importants que afecten a molta gent no les pot prendre una sola persona. Necessitam mecanismes que gestionen les decisions en base a encerts i errors i a la reputació que això causa a les persones que han intervingut en els processos de presa de decisions. M'agradaria construir aquests mecanismes per poder tenir l'oportunitat d'intervenir en sistemes de decisió aportant el que em correspongui en cada moment.

Investigar

La curiositat és una costant. En aquests moments tenc en ment:

  • Investigar sobre com la transferència de coneixement millora la reputació professional i corporativa.
  • Investigar la formació de la imatge i la reputació de les marques a partir de la intervenció dels consumidors i competidors en la construcció de l'imaginari col.lectiu.
  • Investigar nous models de comunicació basats en les aplicacions d'Internet.
  • Investigar nous models de publicitat adaptats als nous models de comunicació.

Aprendre

Es pot aprendre de qualsevol cosa, de qualsevol persona, gran o jove i de qualsevol situació. Tot me motiva.

Ensenyar

A vegades em donen la possibilitat de participar en cursos o conferències. M'agrada explicar el que he fet i el que he après.


Escriure

M'agrada escriure. M'agrada més fer-ho amb companyia que sola. Per escriure necessit temps de qualitat i un lloc on pugui combinar l'esbarjo amb la concentració, sense interrupcions per a gestions quotidianes.