Pàgines

dimarts, de gener 27, 2009

Qui som?

Bel Llodrà

Treball

Coordinadora de l'àrea de cibersocietat i cap de projectes de la Fundació IBIT, co-comisària de l'exposició “Identitat Digital, i tu qui ets a Internet”? Des de l'any 2003 anota les idees relacionades amb els temes que treballa i investiga en aquest blog: “Identitat i reputació Digital”. Coautora del llibre "Visibilidad. Cómo gestionar la reputación en Internet".

Abans del decliu puntocom va treballar a en.red.ando a Barcelona (2000) i va viure l'explosió puntocom al bellmig d'una startup desapareguda alehores a Madrid anomenada aexonet (2001), que portava projectes com 1001musicas.com, flamencoflamenco.com o todocuba.com.


Formació

Es va formar en publicitat i relacions públiques (UAB, 1996) i en turisme (UIB, 1998), es va especialitzar en tecnologies de la informació i les comunicacions aplicades a la comunicació empresarial (UPF, 2001) i va aprofundir en els canvis de paradigma de comunicació amb el master i doctorat internacional multidisciplinar de la Societat de la Informació i el Coneixement (UOC, 2005).

Docència

Com a docent ha impartit classes i conferències a la Universitat Pompeu Fabra (UPF), la Universitat de les Illes Balears (UIB), Universitat Cardenal Herrera (CEU), l'Obra Social de la Caixa de Balears Sa Nostra, el Centre Balear d'Informació i Documentació per a la joventud, sobre els usos de les aplicacions d'Internet en diferentes àmbits: el turisme, la comunicació, la reputació corporativa i la informació destinada als joves.

Articles

Escriu en ocasions sobre la identitat digital, gestió del coneixement, comunicació de la innovació i usos de plataformas d'Internet en diferents tipus de publicacions com revistes, llibres, congressos i pàgines web.

Temps lliure

Quan pot li agrada fer feina a foravila, pintar, viatjar (Mèxic (2003 i 2006), Turquia (2004), Senegal (2007), Tailàndia (2008)) i cultivar cactus.