Pàgines

dilluns, de març 30, 2009

Recuperant el temps de silenci

No només és el temps dedicat a donar visibilitat a Visibilidad (per exemple, la tertúlia amb Benjamí Villoslada a Mallorca en Xarxa), no només és la dedicació a treure els projectes que he de posar en marxa a la Fundació IBIT, també és pensar en noves iniciatives, presentar noves propostes; també m'ocupa posar en marxa nous temes personals per demanar justícia social i responsabilitat política a temes que em preocupen i la relació i burocràcia que això comporta.

Tot això fa que, no pugui dedicar en aquest bloc el temps suficient per compartir iniciatives que trob interessants com les següents:


La majoria d'aquestes iniciatives encara les m'he de mirar a fons, però totes pinten bé. I em falta temps per poder dedicar temps a analitzar-les i a aprendre d'elles.

1 comentari:

Neus ha dit...

Bel, gaudir, això que diem gaudir, no sé, però la dualitat meva és aqui per quedar-s'hi. Gràcies per referenciar.