Pàgines

dilluns, de febrer 15, 2016

MOOC Emprendre en turisme 2.0.

El mes passat vam presentar el MOOC (Massive Online Open Course) Emprendre en Turisme 2.0. A la pàgina de la Fundació BIT podeu llegir l'explicació institucional de com es va fer i per què es va fer.

https://www.udemy.com/emprendimiento-en-turismo-2-0/

Em va tocar a mi coordinar la producció i execució d'aquest curs. L'encàrreg era parlar d'empreneduria, turisme, empreses de base tecnològica i competències digitals. El marc era el de la difusió i transferència de coneixements a través d'un MOOC.

No va ser fàcil conèixer i escollir la plataforma. Les grans universitats tenen les seves com Coursea, Miriada. Però més enllà del món acadèmic existeix un arsenal de professionals que poden compartir els seus coneixements de forma no reglada. Per això vam trobar que Udemy, era una plataforma, que sense requisits d'accés, ens donava l'oportunitat de poder compartir amb el món un introducció a l'ecosistema d'empreneduria de les Illes Balears a través de la Fundació BIT i el ParcBit.

En èpoques de baixos pressuposts un ha d'aprendre bàsicament a fer-ho tot un mateix: producció, gravació, edició, promoció,... Així que el que no sabíem ho apreníem "Learning by doing" a través de continguts publicats per milers de persones arreu del món que d'una forma o altra havien compartit els seus coneixements a través de la xarxa. Apreníem per explicitar part del coneixement que els altres podrien compartir per ensenyar a uns altres a aprendre mentre fan. Redundant, però era així.

Vos convid a mirar aquest MOOC, descobrireu a professionals i emprenedors ben interessants que vos explicaran un poquet dels seus coneixements, estratègies o models de negoci.




3 comentaris:

Cursos Online ha dit...

Muchas gracias por la informacion. Es muy util.

Saludos!.

prestamos hipotecarios ha dit...

Un post muy interesante, gracias!

Buku Mimpi 2D ha dit...

Buku mimpi 2d 3d 4d abjad bergambar lengkap disertai tafsir mimpi Erek Erek 2d 3d 4d binatang kode alam primbon jayabaya

Buku Mimpi 4D

Buku Mimpi 3D Bergambar