Pàgines

dimarts, de març 16, 2010

Identitat i reputació digital

L'any 2003 quan vaig començar a escriure aquest bloc em costava trobar referències en espanyol i en català. Fa poc més d'un any els conceptes reputació digital, identitat digital i visibilitat han agafat tanta d'importància que ja hi ha moltes empreses i emprenedors que es dediquen a la consultoria i a la gestió.

Avui estic de doble celebració. Avui fa un any que juntament amb Neus Arqués, Magali Benítez, Cristina Aced i Eva Sanagustín vam publicar el llibre "Visibilidad. Cómo gestionar la reputación en Internet" editat per Gestión 2000 (es pot comprar a la Casa del Libro). En motiu del primer aniversari sortejam 2 llibres. Entrar al sorteig és molt fàcil, basta compartir, com ho feim per gestionar la visibilitat i la reputació online. Aquí trobareu les instruccions. Hi ha de temps fins a mitja nit. Podeu seguir-ho també via twitter.

La sorpresa ha estat quan consultant el Facebook del Govern de les Illes Balears m'he trobat amb la difusió de la publicació "Els Joves i Societat Xarxa", on s'explica el concepte d'Identitat Digital. La publicació ha estat editada per l'Observatori de la Joventut de les Illes Balears (OBJOIB), el Servei de Documentació i Estudis i l'Institut Balear de la Joventut (IB-Jove). Hem van convidar a participar en unes jornades de les quals s'ha abstret material per a la redacció d'aquesta publicació, i hi he vist reflectits alguns dels temes que vam estar comentant a la taula rodona.