Pàgines

dimecres, de novembre 08, 2006

Contra el agobio, pereza

‘Contra el agobio, pereza’ es el lema que arrastra a gentes, ciudades y profesionales que abogan por la conquista del tiempo.


Publicat a El Dominical de El País, diumenge 5/11/2006

"Tenc peresa" o "Me fa peresa" és una expresió ben típica de Mallorca, i, la tenim ben arrelada. Ara entenc que és una arma de defensa personal, perquè impedeix extressar-nos de més, optimitzar el temps que dedicam a fer les coses i cercar aquelles coses que més requereixen de la nostra atenció i deixar passar aquelles que ens despisten.

Després de llegir l'article vaig entendre que no anam per mal camí, i que aquesta actitud és fonamental per sobreviure a l'era de la informació.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

"Tengo una pila de cosas que hacer esta mañana, voy a dejarlas para después de comer, que ahora no tengo gana(s)" (letra de "Una pila de cosas" tema de Grupo de expertos SolyNieve) xD Ahora en serio, yo también leí ese artículo pero "i tan mateix..." xDDD No, no consigo escribir nada serio jeje así que adiós.

Anònim ha dit...

Tammateix el més important és un mateix, o en el seu defecte, la gent que més t'importa. Per això cal posar la quantitat de temps necessària per fer cada cosa. I és molt important gaudir d'hores mortes per reactivar la ment.
;-)