Pàgines

dimarts, de novembre 07, 2006

"Amo a Laura" arriba a Mallorca

Els creatius de Tiempo BBDO vendran dia 16 de novembre a Can Domenge, Palma, a explicar la campanya Amo a Laura. Al workshop organitzat per Doctor Marí també hi participen altres grans del món de la publicitat interactiva.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

¿250€ por 7 horas de curso? :) Creo que con un poco de esfuerzo y atención se puede aprender lo mismo gratis en Internet... ¡ay! Me olvida que eso no suma a la hora de hacer curriculum xD

Bel ha dit...

;-)

Per sort Internet, de moment i encara, tot i l'esclavatge digital, ens ofereix les mateixes eines a tots, tant si som grans com si som petits, tant si ho podem pagar com si no.

Anònim ha dit...

Hola jo també volia fer el curs però amb aquest preu m'he refredat.
Saluti a tutti quanti
mcastells

Anònim ha dit...

Yo pensé lo mismo con respecto al precio; pero lo llamativo es la extensa lista de patrocinadores y colaboradores (Brújula, Quely y el IDI, más Sa Nostra, Can Domenge, DM, Planeta web, Looc, DP, Media mar y Mac Baleares). No sé cuantos € ponen los patrocinadores ni lo que cobran los ponentes, además por ejemplo Batanero es el Dtor. de Looc (¿casualidad?) y algunas otras ponencias se ve claro que tienen un excesivo -digamos- aroma comercial-promocional. A ver si al final esto será una reunión de amigotes. O una operación de marketing para promocionarse ellos mismos y sus empresas.

Disclaimer: Bel, perdón por usurpar tu espacio en lugar de publicar mi opinión crítica en popigirl ;-)

Anònim ha dit...

Per això està aquest espai. Podeu participar-hi ben tranquils donant la vostra opinió sense cap censura.

En aquests casos aprendre no és qüestió de doblers, sino de voluntat. Segurament investigant per la xarxa podríem arribar a aprendre part del que dirà aquesta gent. Encara que per això potser calgui invertir-hi més temps.

Encara ara tots esteim experimentant en el ciberespai, i crec que tant els grans com els petits tenim les mateixes oportunitat d'èxit i d'error.