Pàgines

dimarts, de març 13, 2007

D. Bel, o, estimado Señor Bel

Sovint la percepció dels altres del meu jo a la xarxa és un home. A vegades reb correus que comencen així, dirigit-se a mi d'aquesta manera:

"Estimado Sr. Bel,"

Però avui, la percepció del Sr. Bel, ja ha sortit de la xarxa. Acab de rebre una carta en paper d'aquesta manera.

Deu ser per què a la xarxa hi ha més senyors? Deu ser per què a les taules de blocaires sempre hi ha més homes? Deu ser pel meu estil comunicatiu? Deu ser perquè el meu nom no és reconegut i per defecte el confonen amb Abel?

Al principi no resolia la confusió, perquè em divertia que l'altre es pensàs que jo era un home, si mai ens coneixíem suposava que ja se n'adonaria compte de la confusió. Amb aquest apunt només faig un primer intent d'aclariment, perquè si algú em vol enviar informació, i ho vol tenir present que li tengui.

El dubte que tenc és d'on copien les meves dades perquè tant a la tarja de visita, com a la firma del meu correu electrònic com en tot el que he trobat a la xarxa surt com a "coordinadora" i no com a "coordinador" "de comunicación digital".

És cert, que en aquest bloc, fins que no vaig posar la meva foto no ho especificava.

PD: Bel és el diminutiu d'Isabel a Mallorca, enlloc d'Isa, com empren a la Península.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Yo, para una empresa de venta de discos por correo, era el Sr. Ramis de Aquelor. Y Dell en sus envíos de publicidad-papel-spam antecede el nombre con "hombre" o "mujer" según el caso ;-)