Pàgines

dilluns, de març 19, 2012

Blogger ens passa els nostres blogs a .es perdent visibilitat

El meu blog era i torna a ser http://belllodra.blogspot.com. Ahir va aparèixer com a http://belllodra.blogspot.com.es. No em va agradar, no tant perquè em catalogassin dins un país quan a Internet jo vull ser global, ni perquè l'associassin amb un idioma que és minoritari dins el meu blog, sino perquè perdia el meu pagerank i la meva reputació d'avast.

El fet de modificar la url, feia que el meu blog passàs de tenir un pagerank de 4 a 0. Per ser un blog escrit en català i per una persona, un 4 de pagerank no està gens malament. Si no passava el meu blog a wordpress, en part era per mantenir el pagerank. Crec que un dels motius d'aquesta xifra, per la poca dedicació que hi pos últimament, és l'antiguitat. Escric des de l'any 2003.

Una alumne del curs de seminari de reputació 2.0 de la UOC ens ha passat un article on indica com fer-ho per tornar a la url original. Jo ho he provat introduint aquest text a la plantilla de blogger, tal i com s'explica a l'article, i m'ha funcionat.


 type="text/javascript">
if ((window.location.href.toString().indexOf('.com/'))=='-1')
{
window.location.href = window.location.href.toString().replace('.blogspot.com.es/','.blogspot.com/ncr/');
}