Pàgines

dimecres, d’abril 18, 2012

El blog convertit en un llibre en pdf i compartit

Avui he provat de convertir aquest blog, que vaig començar a escriure l'any 2003, en un pdf a través de blogpoker. En teoria es pot descarregar d'aquí en pdf (pesa més de 6 Megas).

Si voleu li podeu pegar una ullada des de slideshare. Veig que han sortit 695 pàgines!

Vaig començar el blog com a llibreta de notes, per anar anotant tot allò que m'interessava. Deixar-ne constància en algun lloc que pogués accedir-hi en qualsevol moment des de qualsevol lloc i que al mateix temps ho pogués compartir. M'ha servit també per conèixer gent i per a accedir a projectes que sense el blog no hagués tengut l'oportunitat de realitzar, com l'exposició Identitat Digital: I tu qui ets, a Internet? o el llibre Visibilidad. Cómo gestionar la reputación en Internet. A més també m'ha servit perquè em convidassin a donar cursos en diferents universitats.
Blogbook. El meu blog
View more documents from belllodra.
Ara estic pensant com fer-me un book de tots els projectes que he fet entre els anys 1998 i 2012 a la Fundació iBit. Si utilitzar Blogger, Wordpress, Tumbrl o alguna altra aplicació. Consells?