Pàgines

dimarts, de novembre 13, 2012

Els treballs en equip als MOODs

L'altre dia vos contava que estava estudiant un curs de creativitat a la universitat d'Stanford. Una de les coses més interessants d'aquest curs online és la formació d'equips, el treball en equip, la valoració dels membres de l'equip, la reformulació dels equips i el treball en xarxa.

La veritat és que està molt bé provar d'estudiar a distància, amb gent d'altres països, amb horaris diferents, i que només et donen una setmana per fer el treball de grup. En els treballs de grup que he fet fins ara algú agafa el lideratge, organitza, apareix algú més creatiu que dóna una millor idea o una millor metodologia, i apareix algú més productiu que acaba fent la presentació a partir de tot el discutit i aportat en el grup.

Al final del treball és interessant tant com avaluam la feina dels altres membres de l'equip, com la feina d'alguns altres equips.

La metodologia està molt ben pensada, i donada la complexitat de la metodologia, la programació del procés de grups i treballs de l'aula virtual és impecable i funciona fantàstic.

L'experiència com a alumne l'estic adquirint al curs A Crash Course on Creativity a la plataforma Venture Lab.

El treball sobre repensar els usos del pa, va ser un treball en equip. Aquí teniu el resultat: