Pàgines

diumenge, de gener 20, 2013

Quan comprar per Internet és més fàcil que fer-ho a la tenda

L'Agenda Digital Europea es marca com un dels reptes importants millorar els indicadors del comerç electrònic, tant de Pimes venedores, com de compradors, com de comerç online entre els estats membres. Podeu mirar l'objectiu per 2015 en aquest scoreboard.


És fàcil, convenient, econòmic, còmode, comprar per Internet? Hi ha ocasions que és més fàcil comprar per Internet que fer-ho en els mercats tradicionals? Crec que si, per exemple en el cas dels bitllets d'avió i la majoria dels viatges i en el cas que busquis un producte molt especial i a la tendes especialitzades només tenguin una marca, i no puguis triar, o t'ho hagin de comanar perquè no tenguin stock.

Això em va passar per un producte pel nostre ca de bestiar. Es tractava d'un producte molt especialitzat que en les tendes d'animals no solen tenir amb stock. Al final després de cercar vam decidir comprar-ho per Internet. Però com fiar-te de la tenda si no coneixes la marca? Hi ha diferents elements que poden ajudar a confiar amb la tenda:
  • Que estigui recomanada per un programa d'afiliació en el qual ja participes i has tengut bones experiències.
  • Que tengui la informació ben estructurada.
  • Que la informació sigui completa.
  • Que t'expliquin com pots demanar més informació i et contestin en menys de 24 hores.
  • Que t'expliquin les condicions d'enviament i de transport.
  • Que el pagament sigui segur (htttps://).
  • Que busquis informació sobre la tenda, opinions d'altres usuaris, i no en trobis de negatives.
  • Que si anuncien que tenen un munt de clients, sigui correlatiu al posicionament del pagerank de Google i d'Alexa.
Però i si la tenda virtual encara no és popular, ens en podem fiar? Potser entre tots hauriem d'anar explicant les bones experiències per així anar ajudant a generar confiança a les tendes virtuals.

Per exemple, jo puc dir que he tengut una bona experiència amb http://www.tiendanimal.es. Vaig comprar un producte diumenge passat i dimecres ja m'ho havien enviat. Va arribar de Màlaga.
  tienda para mascotas www.tiendanimal.es