Pàgines

dimecres, d’octubre 15, 2014

Gate to the Future a Artà

Divendres dia 3 d'Octubre vaig tenir el plaer de participar a la jornada Gate to the Future a Artà (Mallorca), sobre turisme, marketing online i empreneduria.

Allà hi vaig presentar les conclusions de la investigació sobre la formació de la imatge del destí turístic en el context del turisme 2.0., com a cas d'exemple sobre la fragmentació i desmonopolització de la comunicació, en un format més amé que de costum (esper).

Va venir gent del territori nacional de multinacionals i empreses de creació d'events experts en negocis digitals i estratègies digitals de comunicació i marketing, també de "content branded". Hi ha totes les sessions publicades a Youtube.

Vos deix amb la meva presentació i el meu vídeo. Va ser la primera vegada que presentava des d'un escenari d'un teatre. Estava totalment buit. Ni una taula, ni un cadafal, ni una cadira. Només negre amb els llums d'atmósfera. No veia les cares de la gent. Només vaig poder saber la seva impressió quan algunes persones em van comentar posteriorment el que els hi havia parescut. Va ser una experiència diferent.

En aquest cas vaig tenir l'oportunitat de parlar amb la gent que va venir de fora a Mallorca a Artà. Molts es van reservar l'agenda per l'any que ve. Un 3 d'octubre assolellat és un moment ideal per gaudir de les platges més netes, menys massificades, i a una temperatura més agradable, després d'un dia de feina intens. Una nit serena amb reminiscències d'estiu encara és un moment agradable per sopar en un corral d'una casa senyorial en bona companyia. Un matí clar amb un dia prometedor és la millor manera de despertar-se sobretot si un està allotjat en un entorn rural amb vistes obertes. Aquesta és la sensació que em van donar els altres ponents a partir dels seus comentaris i de les imatges que anaven compartint al grup de Whatsapp.