Pàgines

dilluns, d’agost 23, 2004

Blogversations

La polèmica està servida.
Mentre uns creuen que parlar sobre productes comercials als blogs pot ser positiu, altres creuen que no.

Jo crec que s'ha d'arribar a un equilibri, i que quan es parla d'un producte o servei del qual el productor ha pagat al blogger, s'ha d'haver provat i s'ha de dir la veritat sobre aquest. Tant qui paga com qui llegeix ha de ser conscient que el que es diu potser només una part i s'ha d'estar preparat per acceptar crítiques. No serà fàcil acceptar el joc, ni per part dels qui paguen ni per part dels que llegeixin. Això si, igual que quan hi ha un anunci de publicitat a un mitjà de comunicació tradicional se sap que allò és publicitat, al bloc també s'hauria d'especificar que algú ha pagat per parlar del seu producte, per anar de més "legals".

Aquesta reflexió ve arrel d'aquesta crítica al blogversations.

2 comentaris:

Bel ha dit...

Gracias.
En mi caso estoy tomando notas sobre todo lo que encuentro relacionado de alguna forma con los blogs como una forma más de comunicación corporativa, y la capacidad de crear conversaciones con los publicos y crear redes de relación.

ComuniSfera ha dit...

el debate de estos días está más en la financiación publicitaria de algun blog o de su blogger, que en la utilidad publicitaria, de relaciones públicas y de imagen -indudable- de los blogs corporativos.

Pueden interesaros algunos enlace de Comunisfera:
http://comunisfera.blogspot.com/2004/04/blog-en-la-empresa.html
http://comunisfera.blogspot.com/2004/05/informacin-usuario-kos-sistema-de.html
http://comunisfera.blogspot.com/2004/08/orientacin-y-necesidades-de-la.htmlhttp://comunisfera.blogspot.com/2004/04/tablas-sobre-la-marcha-de-la-empresa.html
saludos