Pàgines

dijous, d’agost 04, 2005

Prolateriat digital

Arrel d'un apunt llegit a K-government (esclavitud digital) me n'he enrecordat que ja fa uns anys que vaig pintar un quadre que potser hi té un poc de relació, encara que el nivell de llibertat evocat sigui diferent. El quadre el vaig titular "prolateriat digital".

L'any que vaig fer la meva primera exposició virtual "Art i poesia de la gestió del coneixement" no el vaig voler penjar perquè només vaig seleccionar aquells més positius. El quadre de l'"esclavitud digital" és el pitjor que vaig fer, és lleig, és dur, és agressiu. Però és un sentiment que en algun moment de la meva vida he sentit. Sort que ha estat per curts instants, però això si, en aquells moments van ser intensos. És per això, que encara que la tela hagi quedat lletja, no hi he volgut pintar mai res nou al damunt.