Pàgines

divendres, d’abril 21, 2006

Sobre l'IBIT i la Gimcana Virtual 2006

Aquest darrers mesos, entre moltes d'altres coses, he estat fent feina en la coordinació del desenvolupament de l'aplicació de la Gimcana Virtual 2006.

GIMCANA VIRTUAL 2006
La Gimcana virtual es durà a terme via Internet a http://gimcana2006.balearsfaciencia.org. Els participants de la Gimcana seran equips formats per un total de 4 persones per equip estudiants o residents a les Illes Balears.
Inscripció: fins dia 7 de maig
Competició: de dia 8 a 28 de maig.
Premis: 68 mp3 o similar. Es repartiran permis a Formentera, Eivissa, Menorca i Mallorca.
Consultau les bases: http://gimcana2006.balearsfaciencia.org

S'agraeeix enviar aquesta informació a la gent que trobeu que li pugui interessar.

Aquest any hem preparat preguntes d'acord al nivell de cada categoria. També s'ha introduït una prova més creativa que consisteix en publicar una proposta a la web d'itineraris i racons. Aquesta web també ha rebut modificacions: s'ha introduït un mapa localitzador, perquè els usuaris puguin ubicar aproximadament el lloc on s'ha fet la fotografia, s'han sindicat els continguts i s'ha habilitat un apartat de favorits.

Al cap i a la fi, tota aquesta moguda és per promoure que la gent s'acostumi a utilitzar Internet com una eina útil tan per cercar informació com per publicar les seves pròpies creacions. Amb aquesta activitat els professors disposen d'una activitat per proposar als seus alumnes, sigui escolar o extraescolar.

L'any passat, la Gimcana Virtual va tenir molt bona acceptació, en total hi van participar més de 1.000 persones. Meam enguany, si la gent també s'anima.