Pàgines

dijous, de juny 15, 2006

Sortint de la xarxa o "NET OUT"


Per què serveix, entre altres coses, tenir una identitat digital?
Entenent identitat digital, com a un reflex d'alguna part del teu JO.

Bé, idò perquè quan te presentes a algú que admires i te fa ganes conèixer, no sigui una presentació a porta freda, sino que ja hi hagi un tema de conversació, que havia començat a la xarxa sense coneixer-mos personalment encara. O sino, que al manco sàpiguen qui ets. I això sorprèn. Sorprèn que algú que per algun motiu admires, te conegui.

Perquè te convidin a participar en programes de ràdio.

Perquè te convidin a formar part d'algun tipus de consultoria.

Per tenir més credibilitat.

I és cert, funciona.

El networking fora de la "Net"

Ahir per primera vegada vaig participar en una trobada d'aquesta de Networking a Palma. Va ser una iniciativa de na Rosaura Alastruey, que va implicar fins al fons a n'Andreu Llabrés, d'Amic-hotels.

Va ser tot una experiència. La reunió va ser a una terrassa de l'Hotel Horizonte, que dóna la impressió que estàs sobrevolant sobre una estora immensa d'Aladí, per la Bahia de Palma. Es veu l'horitzó, el port, la catedral, el Castell de Bellver,... i... una grua (però això no és un problema de l'hotel sino de la cojuntura actual de Mallorca).

Va ser un èxit. Van venir unes 40 persones. Algunes era gent que havien vengut per anar al OME.

Per la trobada de Networking na Rosaura havia preparat un kit. Es tractava d'una espècia de joc per anar trobant gent que et pogués interessar. La gent anava per feina a cumplir l'objectiu.

Està bé assistir a iniciatives d'aquestes, però s'ha d'estar molt predisposat a fer contactes. I conèixer tanta gent,.. pot saturar un poc. Bé, depèn de com sigui cada un i dels objectius que tengui. Però trob que s'ha de provar.

Evadir-se pintant

Na Mentxu ahir va descobrir els meus quadres. És un rastre que vaig deixar a la xarxa l'any 2002. Per tant, també són una petita part de la meva identitat digital. Curiosament el tema és sobre Internet, però pintat amb una tècnica milenària: Oli damunt tela. En Joan Marquès, els va batiar com a NET OUT, perquè explicaven sentiments que tenia envers tot el que anava aprenent que d'alguan forma havien d'explotar i sortir.

En tenc de nous, però no he actualitzat la web des que la vaig fer.

Aquest, que il.lustra aquest apunt, és un dels nous.

2 comentaris:

Andreu ha dit...

Hola Bel.
Si si si . Tens tanta raó . A un mon tan .net , fa cada vegada mes falta trobar un punt de contacte personal . La iniciativa de na Rosaura al Hotel Horizonte de Palma va esser un exit i jo hi vaig trobar alguns contactes interessants .
Esper que es pugui reoetir altres vegades .

Andreu ha dit...

Hola Be l.
Tens tanta rao . En un mon cada vegada mes .net , es fa necessaria la interactuació de les persones i per això la trobada networking organitzada per la rosaura al Hotel Horizonte de PAlma de Mallorca fou un exit tan important . Jo personalment et vaig coneixer a tu , Na Rosaura i a molta altre gent super interessant . Ojalà sigui elprimer d´altres encontres ....