Pàgines

dimecres, de juliol 05, 2006

Alguna aplicació per gestionar les conversacions de ca els altres?

Trob tant o més interessant anar a conversar virtualment a altres blogs que no només aquí. Perquè m'agrada participar a les conversacions obertes pels altres, i no només seguir les meves neures permanents o espontànees ;-)

Necessitaria una aplicació que m'ajudàs a gestionar allò que vaig publicant a altres llocs, de forma fàcil. Tampoc no es tracta de posar un post cada vegada que pos un comentari a ca un altre o si posàs un vídeo o una foto en una altra aplicació. Ja ho he comentat a can Paco i a can Uri. Tampoc no cal repetir-se.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi el que m'ha anat molt bé és migrar a worpress. Permet fer tracback i a més pots subscriure els fils dels comentaris. Va molt bé la subscripció de cometaris quan n'has fet un, així és molt més fàcil seguir la conversa. El problema de blogger i de balearweb és que no permeten subscripció de comentaris, al manco de balearweb ho sé cert, per tant és molt complicat seguir les converses.

enguillem

Anònim ha dit...

Pot ser eines com "mycomments" o "co.comments", et poden servir.

El que fan és seguir els teus coimentaris fets a ca els altres i mostrar-te l'evolució i les respostes següents.

Cercant per ca'n Google trobaràs els links, ara no els ten a mà! :(

Salut Bel

Anònim ha dit...

Hola, Bel.

També pots provar Commentful: fa seguiment dels comentaris als posts, o a llocs com flickr, i a més té un plugin pel Firefox que va avisant de noves publicacions, per no haver de comprovar les suscripcions a mà si no vols...

Anònim ha dit...

Hola Bel, efectivamente la cura a tu mal puede ser co.mments o coComment o Mycomments o... Yo sólo he probado co.mments y no está nada mal. En TechCrunch hablaron sobre esto hace un tiempo y en Genbeta también. De hecho te dejo el enlace del apunte en Genbeta (no te pierdas los comentarios al post: "usa coComment si quieres seguirle la pista a tus comentarios, usa co.mments si quieres seguirle la pista a las respuestas a tus comentarios.")

http://www.genbeta.com/archivos/2006/02/24-comments-vs-cocomment-frente.php

Bel ha dit...

Gràcies pels vostres consells.
Estic provant coComment i de moment pareix bastant funcional. Fins i tot ja he trobat conversacions que segueixen gent que conec.