Pàgines

dilluns, de juliol 24, 2006

Conflictologia - Gestió del Caos - Eduard Vinyamata - UOC - rectora

No m'agrada e- notícies, simplement perquè abans rebia els titular i no anava l'enllaç per anar directament a la notícia sense passar per la portada. Després es veu que ho van solucionar, però amb el navegador que utilitzava no es veia bé la informació. Per tant, vaig intentar donar-me de baixa, sense èxit. Per això tenia un filtre que ho tirava directament a la brossa.

El cas és que avui he tengut un problema amb el correu electrònic i he mirat el correu a través del webmail on no tenc filtres i m'he topat amb aquesta notícia que m'ha cridat molt l'atenció:

La rectora de la UOC fitxa el seu marit


Primera pregunta. Qui és el marit de la rectora de la UOC? Estava intrigada. O sorpresa és: Eduard Vinyamata, el professor que vaig tenir de gestió del caos i introducció a la conflictologia.

Seguesc llegint la notícia. No em contesta a les següents preguntes:
Qui eren els altres candidats?
I si n'hi havia quin CV i mèrits tenien els altres candidats?
Superaven als de Vinyamata?

Per tant, si la notícia no respon a aquestes preguntes com es poden atrevir aquests periodistes a posar un titular com aquest?

Jo no sé si la UOC tenia una candidat millor o no. Si el tenia el titular el podríem acceptar però si no el tenia, no. El que si sé és que com a professor va ser bo. Jo vaig aprendre molt, el professor posava molt d'entusiasme en l'assignatura.

He intentat deixar un post a e-notícies, però està moderat. No sé si me'l publicaran o no, de totes maneres no crec que em molesti en anar-ho a veure.

Fa temps em van palar d'aquest blog E-bruticies, la via per publicar, amb respecte, tots aquells comentaris dels lectors damnificats per la censura d'e-noticies i les víctimes de les seves intoxicacions.

Tornant a la notícia, intent contrastar la informació per altres fonts.

1. Vaig a la font original, la UOC,
Trob aquesta informació:
Acte de presentació del Campus per la Pau i la Solidaritat de la UOC
Presenta Vinyamata com si ja fos director d'aquesta iniciativa. Quan jo estudiava l'assignatura record que era la persona que dinamitzava aquesta iniciativa i ens va engrescar a participar. No sé quin organigrama tenia aleshores. Però Tubella encara no era rectora.

No trob cap altra notícia referent al tema.
3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,

l'Eduard Vinyamata ja va ser director d'aqeusta iniciativa, perquè la Imma Tubella era vice-rectora. Després d'un any, el van fer fora, tot i que continuava dient que era el director, quan no ho era. Ara, la seva dona, la Imma Tubella, és la rectora de la UOC, i ell torna a ser el director d'aquesta iniciativa. Qui més podia tenir un CV com aquest?

Bel ha dit...

Interessant. No hi ha com estar a prop i saber seguir el fil dels esdeveniments.

Anònim ha dit...

Més sobre l'Eduard Vinyamata i per aclarir el fil dels esdeveniment.
Al menys des de l'any 2001 fins al 2004, l'Uduard estava lligat a la UOC, ja que fou el meu tutor en la LLicenciatura de Ciències del Treball i si bé no el vaig tenir com a consultor, he de dir que en va ajudar i no poc en les asignatures de negociació de conflictes (I) i (II).
Jo en tinc una opinió profesional i acadèmica, bona i pareix que la capsalera de la noticia está totalment esbiaxada i enfocada a minvar la credibilitat de la rectora de la UOC.