Pàgines

dilluns, de juliol 31, 2006

M'ha agradat això del Picassa

Això del Picassa m'ha agradat, perquè és molt fàcil agafar una imatge, editar-la un poc amb ordres predeterminades -queda la mar de bé- etiquetar-la i enviar-la cap al blog o a un correu electrònic. Automàticament el programa la redimensiona a una mida òptima per la web o pel correu, i llestos.

Així serà més fàcil donar un poc de color a aquest bloc.

Ara em falta provar el tema d'enviar-ne a imprimir. O fins i tot d'imprimir objectes personalitzats. Però crec que això em costarà més, perquè m'agrada poc tenir àtoms de més.

Aquest quadre es titula connexions, de la meva obra, Art i poesia de la gestió del coneixement. Es pot exposar tant en horitzontal com en vertical. A la casa on habita, els seus moradors el solen tenir en vertical.

Meam quan m'animaré amb el vídeo. La veritat és que aquest darrer any Internet ha donat una passa exponencial amb això que en diuen Web 2.0. i les facilitats que donen els programes, perquè per fi tots en convertim, de forma fàcil, en productors d'informació i coneixement. Tot i que aquest canvi de paradigma ja fa anys que existeix fins i tot d'abans de la primera bombolla.com. Posted by Picasa

1 comentari:

Bel ha dit...

Gràcies pels comentaris. Si mai pens en utilitzar flickr pensaré també amb les utilitats de digikam.