Pàgines

dilluns, de juliol 31, 2006

M'ha agradat això del Picassa

Això del Picassa m'ha agradat, perquè és molt fàcil agafar una imatge, editar-la un poc amb ordres predeterminades -queda la mar de bé- etiquetar-la i enviar-la cap al blog o a un correu electrònic. Automàticament el programa la redimensiona a una mida òptima per la web o pel correu, i llestos.

Així serà més fàcil donar un poc de color a aquest bloc.

Ara em falta provar el tema d'enviar-ne a imprimir. O fins i tot d'imprimir objectes personalitzats. Però crec que això em costarà més, perquè m'agrada poc tenir àtoms de més.

Aquest quadre es titula connexions, de la meva obra, Art i poesia de la gestió del coneixement. Es pot exposar tant en horitzontal com en vertical. A la casa on habita, els seus moradors el solen tenir en vertical.

Meam quan m'animaré amb el vídeo. La veritat és que aquest darrer any Internet ha donat una passa exponencial amb això que en diuen Web 2.0. i les facilitats que donen els programes, perquè per fi tots en convertim, de forma fàcil, en productors d'informació i coneixement. Tot i que aquest canvi de paradigma ja fa anys que existeix fins i tot d'abans de la primera bombolla.com. Posted by Picasa

2 comentaris:

EnGuillem! ha dit...

Està bé el picassa, però personalment me decanto pel digikam combinat amb el flickr. Amb el digikam es pot organitzar les fotos amb àlbums i etiquetes i pujar-les directament i redimensionades al teu compte de flickr, o enviar-les també per correu.

A més si ets un manetes et pots fer els teus propis plugins, però he d'admetre que de moment ni m'he atrevit a mirar-ho, però tot arribarà.

De totes formes he de dir que el picassa s'integra molt bé amb el blogger, són cosins germans, fa temps ho vaig provar i insertar una foto també va ser prou fàcil. D'aquesta forma es pot donar color al blog i això és d'agrair.

EnGuillem

Bel ha dit...

Gràcies pels comentaris. Si mai pens en utilitzar flickr pensaré també amb les utilitats de digikam.