Pàgines

divendres, de maig 16, 2008

Em connecto, llavors existeixo

"Em connecto, llavors existeixo". Amb aquesta frase va acabar la rectora de la UOC, Imma Tubella, la seva xerrada ahir, al cicle de xerrades sobre Identitat Digital. L'exposició d'Identitat Digital romandrà oberta fins dia 24 de Maig al Centre de Cultura Sa Nostra. Demà el dia D'Internet és un bon dia per atrecar-s'hi, com diu en Josomid, estarà ple d'activitats. Només queda una setmana perquè aquesta exposició tanqui a Palma per preparar-se per partir cap a una altra illa.

En Josomid ho té clar. S'ha connectat per existir. I perquè el reconeguin ha pres la tasca activa de fer amics. I ho ha aconseguit. De fet, un dia, al principi de la seva vida digital va esmentar que algun dia li agradaria sortir de marxa amb n'Andreu Llabrés d'Amic Hotel. Ido demà l'Amic Andreu l'ha convidat a participar en un workshop sobre Turisme 2.0 i al Beers & Blogs posterior. I allà estarà, segons anuncia en Josomid en el seu bloc: "Jo malauradament no podré anar a totes les activitats, ja que el mateix dia m'han convidat a assistir, en el Hotel Amic Horizonte , a un Workshop 2.0 sobre hotels i portals d'opinió, del que en pots trobar més informació aquí i aquí."

La veritat és que aquest híbrid digital actiu real amorf no para. La setmana passada va estar per Eivissa fent un munt d'amics, acompanyat per les amigues de comunicació digital i networking i els amics de sistemes de la Fundació IBIT.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Si 'em connecto i existeixo' som un ciutadà 1.0

Per una ciutadania digital activa, 'blogo, ergo sum'

;-)

Bel ha dit...

je, je,

també en sentit més ampli. Connectar d'establir una bona comunicació amb algú (o amb molts). D'això es tracta, no?

Anònim ha dit...

També hi ha aquell que diu: "To blog or not to blog..."

Anònim ha dit...

Gràcies Bel per fer una breu crònica del que farem el dia d'Internet. Jo també estaré en el workshop 2.0 de l'hotel horizonte i cap al tard aniré al Beers&Blogs, que ja és ben hora de conèixer 'in person' els blocaires amb que m'he anat relacionant aquests mesos.

Per cert avui tot el dia hi ha activitats a l'exposició, i vos recordo que al llarg de la setmana vinent s'ofereixen en horari de matí i tarda visites guiades, tallers de podcast i videocast (prèvia reserva) i que tenim una taula rodona de blocaires (Climent Picornell, Antonio Fernández Coca i Antoni Roig) que ens parlaran de les seves experiències mantenint blocs de tipus personal, professional i polític. T'hi esperam, Bel!

Decalferro ha dit...

Hem llegeixen i renaixo, es conecta i hem nudreixo, creixo i evoluciono. Estàtio però temporal al final ja no sóc.