Pàgines

dijous, de novembre 04, 2010

Autorepresentació, reputació 2.0, Usos TIC, Jornades negocis TIC

En aquest apunt mesclaré unes quantes coses.

Dimarts vaig tenir la sort d'anar a una conferència i visita guiada de l'exposició "Bad Romance". Un grup de joves s'autoretraten intentant representar-se visualment. És interessant, perquè han de pensar sobre la seva identitat, i com volen projectar la seva imatge de cara als altres. És un tema totalment vigent donat la quantitt de fotografies que se fan i publiquen a diferents espais d'Internet. El professor Jordi Pallarès ensenya als joves a reflexionar sobre aquest fet i a ser conscients de la imatge que volen projectar.

Dia 18 de Novembre comença el curs Reputació 2.0 a la UOC. La matrícula és oberta. En tornaré a ser consultora amb na Cristina Aced. El curs va ser dirigit per Neus Arqués. M'agrada donar cursos perquè avui en dia, quan ensenyes aprens igual o més del que ensenyes, gràcies a la necessitat de posar-te al dia i a la interacció amb els alumnes.

Avui des de la Conselleria d'Innovació han donat una roda de premsa per presentar l'estudi les TIC a la PIME Balear redactat per Francina Mas i Jordi Morell. Com a coordinadora del departament de Cibersocietat de la Fundació iBit he dirigit l'estudi, cosa que ha estat molt fàcil, gràcies a la professionalitat i metodologia de na Francina i en Jordi.

Una de les conclusions de l'estudi és que les PIMES estan ben conectades i ben equipades però no fan un ús intens de la tecnologia.

Precisament, per donar a conèixer bons usos i possibilitats d'usos de la tecnologia, la Fundació iBit organitza la Jornada PIME DIGITAL, SOLUCIONS PRÀCTIQUES PEL TEU NEGOCI. Es durà a terme dia 9 a Mallorca, dia 15 a Eivissa i dia 18 a Menorca. En aquestes jornades es combinen presentacions de treballadors de l'iBit explicant els projectes que han desenvolupat i com poden ser útils per les PIMES amb ponents convidats perquè donin explicacions més generals o especialitzades dels usos de les TIC o ponents que han col.laborat en projectes de la Fundació iBit.

Bona part dels projectes que es presenten s'han cogut dins el departament de cibersocietat de l'iBit. Han estat mesos de feina intensa amb persones molt implicades. Vos convid a mirar l'agenda de les jornades que ha estat confeccionada gràcies a la implicació d'en Marcos Blázquez, en Dani Boerner, na Melissa del Cerro i na Carme Martínez, na Maria Antònia Aloy, na Francina i en Jordi amb qui treballam en la línia de feina de PIME DIGITAL del Plan Avanza al departament de cibersocietat. A les jornades també hi participen el departament de turisme i d'administració digital.