Pàgines

dilluns, de gener 17, 2011

Docència: identitat digital a través de les xarxes socials i altres eines Web 2.0

La setmana passada, durant dos dies, dues hores cada dia al capvespre, vaig tenir la sort de poder impartir dues classes del curs Identitat, visibilitat i reputació digital de professionals, entitats i equipaments socioculturals, a la UIB (Universitat de les Illes Balears).

Sempre m'agrada participar en cursos com aquests. M'obliga a actualitzar-me, m'ajuda a concretar el discurs. Crec que de cada vegada faig les presentacions més sintètiques per poder fer les explicacions un poc més profundes i poder mostrar algunes aplicacions en temps real. També em va bé interactuar amb els alumnes, perquè així les classes es fan més interessants i puc anar enfocant més als seus interessos, necessitats o dubtes. Això també em dóna peu a aprendre, sempre hi ha algú que coneix algun exemple, alguna aplicació més...

El curs el va organitzar na Marga Castells (perdona Marga, però no sé on t'he de linkar, ho faré a Linkedin, que crec que és la pàgina que empres per presentar-te oficialment). Na Marga va coordinar l'exposició sobre Identitat Digital que es va fer a Sa Nostra l'any 2008-2009 amb qui vaig ser co-comissària. I ara ha organitzat aquest curs convidant a diferents persones que li han donat una visió ben àmplia i útil. En aquesta pàgina de fans a Facebook hi ha un resum de les intervencions.

Vos deix les dues presentacions. Una l'he deixada a Slideshare, on en tenc d'altres, amb el mateix discurs, però amb diferents actualitzacions, i l'altre està a Prezi, on també en tenc d'altres bastant similars.