Pàgines

dimecres, de maig 16, 2007

Colors

Sempre m'ha fascinat el tema dels colors i el seu lligam amb les sensacions que produeixen, per exemple, vermell, passió, guerra, groc, perill, blau, equilibri...
El que mai m'hagués pensat és que una professora, en aquest cas, Mariona Grane, utilitzaria un dels meus quadres per a una presentació sobre colors! El quadre en qüestió està en aquests moments en mans de l'arquitecte Marc Chalamanch.


El quadre forma part de la sèria "Art i poesia de la gestió del coneixement".

3 comentaris:

Jaume Julià ha dit...

Bones,
acabo de descobrir el bloc gràcies a Bibcat. Veig que vaig fas feina al IBIT (jo vaig realitzar un treball sobre el projecte ciutats digitals a la UOC i recordo haver parlat amb algun responsable, tot i no record el nom)
Ara t´enllaço...
Per cert, què tal el doctorat de la UOC? be, si un cas t´envio un missatge a la bústia personal
Salutacions

Jaume Julià ha dit...

Per cert, perdona l´Off topic

Bel ha dit...

Gràcies.
Els cursos van anar bé. Embastar la tesi m'està resultant més difícil.