Pàgines

dimecres, de maig 02, 2007

Coneixent gent especialitzats en marketing turístic

El Beers and Blogs de Palma a l'Hotel Horizonte (n'Andreu en fa un bon resum de l'assistència i el debat) podríem dir que es va especialitzar sobretot en el sector turístic, pel tipus de bloggers que van venir i també pel context en que es va celebrar, després d'una jornada de tecnologies aplicades al sector turístic (en Carlos en va fer un seguiment en directe a través de Twitter).

Em va sorprendre conèixer gent de la zona del Llevant de la Península. Professionals dedicats al món del turisme i que utilitzen les noves tecnologies per aquest fet. Fins ara, potser, la gent que havia conegut en encontres similars eren o més generalistes o especialitzats més en temes polítics i de l'administració digital.

Una de les coses de conèixer gent és després visitar els seus blocs i revisar el lector de feeds incorporant les noves fonts conegudes:

  • com.es de Ferran Arricivita. [veig que també se'n va fer ressò de l'anunci d'AVIBA]
  • Marketing turístico d'Isaac Vidal. No té desperdici, com per exemple, l'apunt que parla sobre quins ingredients ha de tenir un bloc corporatiu per tenir èxit, citant a Claudio Bravo i exemplificant la iniciativa de Costa Blanca Magic.
  • El menorquí Jaume Pons, d'ITH, l'organitzador de la jornada. Qui em va explicar que una de les seves aficions és pintar amb petroli ("xapapote"). D'en Jaume m'interessa veure com combina el seu jo blogger, amb el seu jo professional institucional d'ITH i el seu jo artista. Pens que pot tenir el mateix dilema d'identitat que pugui tenir jo, o potser no.
  • Blog del sector turismo de Javier García. Hi ha alguns resums d'algunes jornades que ha anat, relacionades amb el turisme que no estan gens malament.
  • PopMK y Costa Blanca, d'en Ferran i na Núria. Cal seguir aquests dos per veure com posen en pràctica les teories.
  • Quetzal de Pedro Fiol. Està duent a terme el projecte CómeteMallorca, un sistema de recomanacions de bars i restaurants.
  • Josep Pocalles. Emprenedor. Interessant analitzar els projectes que ha posat en marxa.

[No sé si em deixo algú, en tot cas agrairia un comentari]

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Bel,

El link a cómete mallorca es erroneo....

BTW: tengo pendiente mandarte el formulario que me mandaste...