Pàgines

dilluns, de maig 15, 2006

Neus Arqués, Un hombre de pago i blogs

Fa molt de temps, crec que des de 2002, que estic seguint cada moviment virtual d'aquesta dona, de Na Neus Arqués. El motiu és que ella aplica a la seva feina diària tot allò que jo estic investigant per la meva tesi, inclús des d'abans que em matriculàs a la UOC (2003).

Primer van ser les newsletters (La Gazetta) per distribuir aprenentatges i coneixements sobre el que saben fer i el que fan, després el blog de Manfatta per obrir la conversació entre la seva empresa, els seus clients i els seus seguidors, després el manual aprender comunicación digital i, ara el blog d'Un hombre de pago, per seguir la conversació sobre uns dels seus productes, el llibre, el tema al voltant del qual gira sobre la invisibilitat de les dones madures. A la Gazetta número 122 (acabat de rebre a la meva bústia) explica tota l'estratègia de comunicació del blog Un Hombre de Pago i tota la repercussió i resultats mediàtics que ha tengut.

Mentre també ha posat en marxa altres campanyes a través de la xarxa, com la Cibermaratón de Vicens Ferrer. I a més, la seva família és una experta en vins, i naturalment, també ho donen a coneixer a través del blog Tempranillo.

Na Neus ha posat el llistó molt alt per la conferència al IGC titulada "Blogmaketing: las bitácoras como objeto de marketing", la qual ella mateixa moderarà, on hi participaré juntament amb José Antonio del Moral Pérez i Álvaro Andoin Fernández, a qui fa temps que ja tenc ganes de conèixer personalment.

La meva ponència es titula: "Els blogs com a eina de marketing en els mercats de coneixement".
i la sinapsis és: "A la societat xarxa sorgeixen mercats de coneixement, on hi ha compradors, venedors i intermediaris de coneixement. Els blogs són una eina de marketing idònia per operar en aquests mercats aportant visibilitat i credibilitat a les persones i les empreses que els utilitzen. "