Pàgines

dijous, d’agost 06, 2009

Bifurcacions

Ha arribat el moment de donar més contingut a aquest bloc més enllà de la identitat i la reputació digital. De moment seguiré sempre que pugui parlant d'aquest tema, però també inaguraré una secció titulada "Think global act local".

M'ha sorgit la necessitat d'explicar coses locals que no s'expliquen en profunditat en els mitjans de comunicació ni en els debats polítics. Estic cansada de la manipulació informativa. Estic cansada de no poder accedir a la informació que no es diu i que a través dels mitjans de comunicació tradicionals només es repeteixi el discurs oficial.

Els blocs interessants tampoc no parlen del que no es diu. Reflexionen dels seus temes del que saben, però no expliquen temes locals que els bloggers potser coneixen en més profunditat i que ens podrien donar una visió més acurada de l'assumpte.

Els temes locals de per si no interessen i el poc ressò que se'n fa sempre és del punt de vista de les persones autoritàries que estan en el poder o de les plataformes civils que donen el seu punt de vista, un punt de vista sesgat i no global. Aquests discursos solen ser de per si molt simplistes sense entrar en profunditat.

Duc 14 mesos estudiant el projecte de reobertura de la línia de tren Manacor Artà. Hi he dedicat bona part del meu temps lliure i moltes hores de no dormir. Començaré la secció "Think global act local" explicant el que no diuen les fonts oficials d'aquest projecte i desmontant la informació publicada oficialment sobre aquest projecte. Els comentaris seguiran oberts. Convid a tots els aludits a destroçar les meves argumentacions. Per això està el diàleg, però com que aquest diàleg no el puc fer de forma fàcil i accessible i digital en les fonts d'informació original he decidit fer-lo aquí.

La secció "Think global act local" l'escriuré en castellà perquè pugui tenir una major cobertura i la pugui entendre més gent, tot i ser un tema local. Segur que a altres indrets es troben en problemes semblants i potser poden utilitzar part d'aquesta informació.

Em serà difícil parlar en principi d'altres projectes que no siguin el de reobertura de la línia de tren Manacor Artà perquè per poder argumentar en aquest bloc necessit un profund coneixement del que estic parlant i això requereix molt de temps.