Pàgines

diumenge, de març 12, 2006

Aprender comunicación digital

Neus Arqués, directora de la productora de comunicació Manfatta, ha publicat recentment el llibre manual "Aprender Comunicación Digital".
Trob que és un manual bàsic per tres tipus de públics:
  • Els que ens dedicam a la comunicació digital, per repassar tot el que no podem oblidar. Sobretot m'ha agradat el capítol 6.6 "¿De donde sacamos la información? El inventario". És molt important saber-ho i sobretot si es tracta d'informació que s'ha d'anar actualitzant i és informació difícil d'elaborar perquè és molt específica, tècnica o científica. Només d'aquest punt se'n podria fer un altra manual! Que enllaçaria en l'apunt de la comunicació científica.
  • Els que volen començar a dedicar-se a la comunicació digital, que poden provenir de diferents llocs: periodistes, publicistes, filòlegs,...
  • Els clients, que necessiten comunicar a través de la xarxa. És important que entenguin el valor de la informació i dels coneixements que han de transmetre per aconseguir guanyar-se credibilitat i prestigi.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies, Bel, per la teva apreciació! Neus

Anònim ha dit...

Inclou qualque capítol amb indicacions per a moderadors de fòrums? Amb indicacions sobre si s'ha de tallar una conversa digital (és comunicació digital) quan no interessi al moderador, per molt que interessi als que conversen i moltes coses que hagin quedat per dir.

}:->

Bel ha dit...

No. No hi ha cap capítol sobre comunitats virtuals ni moderació. Un tema important també per la comunicació digital. Però també ja per una fase més avançada. És interessant participar en comunitats i foros quan ja tens una identitat creada per a que sigui el punt de referència de "el jo".