Pàgines

dilluns, de març 27, 2006

Bloggers que són notícia

Fins fa poc les notícies sobre la blogosfera eren genèriques, sobre la blogocosa, el nombre de blogs, el fenomen social,...

Avui m'he trobat que dos mitjans de comunicació d'àmbit nacional publiquen com a notícia dos bloggers que s'han donat a conèixer a través dels seus respectius blogs i a través de la xarxa:


Retalls:

  • De La Vanguardia:
"- Y le preguntan por el bar Hemingway.
- ¡Y eso que no existe! Se deben de confundir con el Majestic. Y en el blog escriben tres veces más hombres que mujeres. Yo creo que nuestros hombres sienten curiosidad y... un punto de nerviosismo."

[El fet que escriguin més homes que dones al blog tendrà que veure en l'interés real o que a Internet, segons la darrera enquesta de la AIMC hi ha quasi tres vegades més d'homes que dones (70% - 30%)?

  • De El País:
P. De hecho, la cabecera de tu página dice "Ricardo Galli, de software libre". ¿Hay ánimo evangelizador? ¿Con éxito?

R. Sí, es que además soy "speaker" oficial de la Free Software Foundation. No sé si tendrá algún éxito como "evangalización", suelo ser bastante provocador más que convincente, pero sé de algunas -pocas- personas que me han dicho que les ha servido para ver la otra "cara" de lo que suelen leer habitualmente.

Reflexió i proposta de debat:

Aquestes dues persones, una dona i un home, haguessin pogut arribar a ser notícia sense utilitzar Internet com a eina de comunicació i de relació, i fent el que fan, un llibre i defensant el programari lliure, però sense utilitzar tècniques de comunicació online?

Neus, Ricardo, si per casualitat llegiu aquest apunt, podeu deixar anotat en els comentaris si avui dilluns i demà dimarts les visites a les vostres respectives webs han augmentat considerablement gràcies a ambdues notícies?

Felicitats pel vostre reconeixement.

4/4/2006

Via Benjamí descobresc aquesta altra referència:

3 comentaris:

Carlos Guadián ha dit...

Bel parlant per pròpia experiència et diré que al meu blog van fer referència al ciberpais el mes de maig de 2005 i si que va suposa un increment de visites aquell dia i posteriors. I en el meu cas, si no hagués sigut pel blog, segur que no hagués sortit en un mitjà com el pais...

Ens veiem,

Anònim ha dit...

Hola Bel,
no hi hagu molt increment de visites (http://mnm.uib.es/gallir/stats/usage_200603.html)

De fet no he notat quasi canvis.

PS: sóc "Galli", no "Gallir" :-)

Bel ha dit...

Gràcies als dos pel comentari.

PS: Ricardo, ja he corregit la "r". Sorry.